elixir.ro
Home Login Contact

Ultimele articole adaugate:


Secretele matricei numerologice: o privire mai atenta asupra numerologiei

Ai fost vreodata intrigat de semnificatia numerelor in viata ta? Te-ai intrebat vreodata daca in data ta de nastere sau in numele tau de nastere exista mai mult decat se vede? Daca da, atunci s-ar putea sa fi interesat de lumea fascinanta a numerologiei - o practica care foloseste teoria si simbolismul numerelor pentru a explora diferite aspecte ale existentei umane.

In centrul numerologiei se afla matricea numerologica, un sistem care atribuie calitati spirituale, emotionale si psihologice diferitelor numere. Analizand vibratiile si energiile anumitor numere, practicantii numerologiei pot obtine informatii despre punctele forte, slabiciunile si destinul unei persoane.

Una dintre componentele esentiale ale matricei numerologice este calculul numerologic, care implica reducerea numerelor la o singura cifra (sau un numar principal) pentru a dezvalui adevarata lor esenta. De exemplu, daca v-ati nascut pe 1 ianuarie 1990, data nasterii dvs. poate fi redusa la numarul 3 (1+1+1+9+9+0=21 si 2+1=3). In mod similar, literele numelui tau pot fi convertite in numere folosind o diagrama numerica si apoi adunate pentru a obtine numarul sufletului tau, numarul expresiei si alti indicatori numerologici.

Deci, ce ne poate spune numerologia despre noi insine si despre viata noastra? I ...

CITESTE TOT

Tarotul, o combinatie intre Kabbala, numerologie si astrologie

Dintre artele divinatorii tarotul ocupa cel dintai loc deoarece stiinta lui imbina cunoasterea mai multor domenii ezoterice precum Kabbala, numerologia, astrologia si elemente din traditia secreta orientala.

Cativa reprezentanti de seama.

Unii dintre cei mai competenti autori de ocultism au fost: Teophrastus, Fabre D`olivet, Eliphas Levi, Paracelsus, Papus si altii, ceea ce arata ca aceasta stiinta este strans legatata de alchimie, gnosticism si ocultism in general. Toti acestia spun ca tarotul provine din egiptul antic. Eliphas Levi afirma "Tarotul este un alfabet hieroglific si numeral care prin intermediul caracterelor si numerelor sale exprima o serie larga de idei universale si divine". El mai afirma totodata ca: "Cvartetul simbolic, reprezentat de cele 4 aspecte ale sfinxului (om, vultur, leu, taur) isi gaseste corespondente in cele 4 elemente ale lumii antice care sunt: pamantul, apa, focul, aerul.

!ad!

Simboluri care explica prin analogie singurul cuvant ascuns in sanctuarele de taina ale ocultismului. Acest cuvant nu a fost pronuntat ci scris si exprimat prin intermediul a 4 cuvinte ce reprezinta de fapt cele 4 litere sacre din alfabetul ebraic: YOD, HE, VAU, HE ( YEHOVA - numele ebraic al lui Dumnezeu). Astfel, tarotul este precum o matematica aplicata Absolutului Divin fiind liantul dintre tot ce este benefic pozitiv si ideal, un fe ...

CITESTE TOT

Ce se intampla in timpul postului negru?

În timpul postului corpul începe sa se hraneasca din depozitele de grasimi sau resurse acumulate pâna atunci. Rezerva de glicogen a ficatului si alte substante nutritive prezente în sânge sunt imediat folosite. Corpul nu mai este hranit, asa ca se va hrani singur astfel încât el îsi va calcula cu grija nevoile instinctual, folosind un minim de resurse la maxim de eficacitate. Cel ce posteste devine mai calculat mai atent mai armonios, nu se risipeste în lucruri fara sens. Astfel ca prin rezonanta capata o ordine interioara pe care o manifesta si în mod exterior si chiar o interiorizare marita. Acestea pot fi observate chiar din primele 2-3 zile de post. Înainte corpul era hranit în functie de poftele exterioare, hipnoza (diferite reclame), idei preconcepute (invitatii la mese), obisnuinte sau alte atitudini mentale dezechilibrându-se asfel. Acum, în timpul postului corpul tinde sa se reorganizeze regenerându-se, hranindu-se singur reducând la maxim pierderile de energie.

De aceea exista nenumarate cazuri când prin post, cum a fost mentionat si mai sus se pot vindeca boli precum diabet si chiar cancere sau alte maladii grave. 

- Experientele stiintifice bogate ne arata ca corpul, acum (în post) foloseste tesuturile si substantele care altfel î ...

CITESTE TOT

Mai multe articole:

img/articole/small-TaNaKh.jpg
img/articole/small-Binecuvantarea.jpg
img/articole/small-zooterapie-ronron-terapia-torsul-pisicii.jpg
img/articole/small-Atlantida.jpg
img/articole/small-Dionisiile.jpg
img/articole/small-Visul-mintii.jpg
img/articole/small-Planetele.jpg
img/articole/small-Practicarea-poruncilor.jpg
img/articole/small-TENUL-iritat.jpg
img/articole/small-Natura-sacra.jpg
img/articole/small-Valoarea-iubirii.jpg
img/articole/small-Demetra.jpg
img/articole/small-O-alta-lume.jpg
img/articole/small-Liniile-palmei.jpeg
img/articole/small-Consultanta.jpg
img/articole/small-numerologie-polaritatea-numerelor.jpg
img/articole/small-Folclorul,-adevaruri-uitate-.jpg
img/articole/small-Frumusetea-sistemului-Ayurveda.jpg
img/articole/small-Tibetul-sacru.jpg
img/articole/small-Orphismul.jpg