No SSO cookie
  • Luna a cincea de sarcina

    Luna a cincea de sarcina

    In Sarcina

    In luna a cincea de sarcina ritmul de crestere al bebelusului este accelerat. Viitoarea mamica poate experimenta in aceasta perioada sangerari ale gingiilor, varice.

  • Alaptarea corecta a sugarului

    Alaptarea corecta a sugarului

    In Bebelusi

    Lactatia reprezinta procesul prin care laptele de mama este secretat de glandele mamare sub influenta mai multor factori interni. Lactatia se mentine pe o perioada nedeterminata si este stimulata de suptul constant al bebelusului.

  • Cele mai frumoase poezii de Craciun

    Cele mai frumoase poezii de Craciun

    In Poezii, cantece si ghicitori

    Fiecare copil il asteapta pe Mos Craciun. Utilecopii iti pune la dispozitie o selectie de poezii de iarna scrise de marii nostri poeti clasici. Citeste-i cu drag aceste poezii, leanagana-l, canta-i la culcare... sa-i invatam impreuna pe micutii nostri sa traiasca magia sarbatorilor de iarna.

  • Abundenta cadourilor de Craciun si efectele psihologice

    Abundenta cadourilor de Craciun si efectele psihologice

    In Psihologie

    Pe fondul unei oferte diverse și publicității extrem de agresive și din dorința de a-i face pe copii fericiți, tot mai mulți părinți cad în această perioadă în capcana de a umple sacul lui Moș Crăciun cu foarte multe cadouri, chiar și atunci când acestea implică un efort financiar susținut din partea întregii familii.

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?